Benvinguts a la pàgina de 'El Pirata Octavi'!
rolex replica paypal replica tag heuer omega ceasuri replica

Què és “El Pirata Octavi”?

Molts arribeu a la pàgina de El Pirata Octavi preguntant-vos ‘Què és això de El Pirata Octavi?’

La història que hi darrera de ‘El Pirata Octavi‘ és la història d’un nen de 9 anys que va néixer amb una aplàsia de tíbia, és a dir, li faltaven els ossos que connecten la tíbia amb el turmell. Als dos anys i mig, aconsellat pels metges, li van amputar el peu. Des d’aleshores, l’Octavi ha viscut un rosari per trobar una pròtesi que li anés bé per poder caminar adequadament. Aquí teniu un resum a l’entrevista que Jordi Basté de El món a RAC1 va fer a els pares de l’Octavi:

Després de passar per diversos protesistes aconseguim trobar-ne una que funciona pel cas de l’Octavi, però el preu és molt alt i està lluny, a Anglaterra.

Aquí és on comença el projecte de El Pirata Octavi i l’Anna, la mare de l’Octavi, escriu un llibre com a agraiment a aquella gent que col·labori, amb un donatiu, a la causa de l’Octavi. Després de l’entrevista de RAC1, els germans Truñó col·laboren posant al carrer una primera edició (2.000 exemplars) que va ser ràpidament repartida a molts llocs que van decidir ajudar. En pocs dies ens vam quedar sense llibres i vam decidir assumir, econòmicament, una segona edició de 3.000 exemplars. Aquesta vegada, els germans Truñó van col·laborar amb 1.000 exemplars en castellà.

Fins al moment, hi ha més de 70 punts on aconseguir el llibre de El Pirata Octavi, com la Cooperativa Abacus o la Cooperativa Bestiari, que han posat les seves llibreries a la nostra disposició tant per vendre el llibre com per fer presentacions, i moltes altres llibreries i establiments que s’han adherit. Aquí us deixem un mapa per trobar el lloc que us quedi més a prop:

Ara la nostra creuada (pirata) és aconseguir donar la màxima difusió: pots col·laborar amb El Pirata Octavi comprant el llibre, fent un donatiu (PayPal) o col·laborant en qualsevol de les presentacions i actes que anem fent arreu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idioma
Entrevista de Jordi Basté (RAC1)
On trobar el llibre?
On ha arribat El Pirata Octavi?
Agraïment dels pares
Donatius