Benvinguts a la pàgina de 'El Pirata Octavi'!
rolex replica paypal replica tag heuer omega ceasuri replica

Presentem el llibre a Moja

“Volem reiterar el nostre agraïment al regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, el sr. Pere Sadurní, per acompanyar-nos amb la presentació de l’acte, a la biblioteca de Moja. A la Verònica, responsable de la biblioteca de l’Escola Circell per la professionalitat i l’atenció constant, fent que tot sortís de meravella. I una abraçada especial a totes les persones, petits i grans, que vau passar una estona amb nosaltres per conèixer la història de El Pirata Octavi.”

Marc i Anna

« 1 de 2 »

2 comments

  1. Agrair-vos a tots vosaltres per venir a les nostres escoles Rossend Montané de St. Pere Molanta i a l’escola Circell de Moja. Ens veu fer passar una gran estona, fent-nos comprendre la realitat què vivim. Gràcies per compartir la vostra experiència i esperem que tingueu molta sort. Segur que aconseguireu molt d’èxit, formeu una gran família, una família que mostra molta voluntat i il·lusió. Endavant seguiu així!

  2. Pere Sadurní dice:

    Gràcies a vosaltres per venir a Olèrdola ,i explicar.nos la història del Pirata Octavi.Una gran lliçó d’ entusiasme, vitalitat i lluita ,pels nostres petits i grans.
    Us desitgem molt èxit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idioma
Entrevista de Jordi Basté (RAC1)
On trobar el llibre?
On ha arribat El Pirata Octavi?
Agraïment dels pares
Donatius