Benvinguts a la pàgina de 'El Pirata Octavi'!
rolex replica paypal replica tag heuer omega ceasuri replica

El Serrallo de Tarragona, territori de El Pirata Octavi

El dissabte 8 d’abril, de bon matí i després de setmanes de preparació, El Serrallo tremolava amb timbalers, gralles i gegants. L’AMPA de l’escola El Serrallo, amb tot a punt, va anar sumant-se a la festa, mentre la gent de Tarragona omplia l’escola i participava de l’esmorzar solidari.

Tallers de castells amb els Xiquets de El Serrallo per la canalla i jocs amb Si Vis Pacem Para Ludum, van servir per divertir-nos fins l’hora de la presentació del llibre, per acabar amb Jocs de Paracas per tots els assistents

Aquí un resum:

 

Volem agraïr la col·laboració a tota aquelles entitats, organismes i persones que han fet un matí de dissabte on, petits i grans, vam disfrutar d’allò més:

A l’Ester, la Rosa, el Tinet i a tota l’AMPA de l’Escola el Serrallo, per la impecable organització de l’acte i fer-nos sentir com a casa, en tot moment. A la Rosa M., directora del centre i a tots els professors que van acompanyar, en un acte tan especial. A la Colla Gegantera de El Serrallo i a Els Xiquets de El Serrallo, pels tallers, la cercavila i la col·laboració en que fos un acte tan lluit. I a Oratge, per la cessió del Joc de Paracas.

A tots, de cor, moltíssimes gràcies!

« 1 de 2 »

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idioma
Entrevista de Jordi Basté (RAC1)
On trobar el llibre?
On ha arribat El Pirata Octavi?
Agraïment dels pares
Donatius