Benvinguts a la pàgina de 'El Pirata Octavi'!
rolex replica paypal replica tag heuer omega ceasuri replica

El Pirata Octavi triomfa al Saló del Cinema i les Sèries

El darrer cap de setmana de Gener, gràcies a la iniciativa dels amics d’Imatges Solidàries,la col·laboració dels Laboratoris EGM, Fujifilm, Cromalite, Foto K i la direcció del Saló del Cinema i les Sèries, es va dur a terme una campanya d’ajuda a El Pirata Octavi.

Després de setmanes de preparació per part d’Imatges Solidàries, els laboratoris EGM van col·laborar proporcionant-nos el fotocall; Fujifilm ens va posar un quiosc digital per poder imprimir les fotografies al moment; Cromalite va cedir la il·luminació professional i, Foto K, les càmeres fotogràfiques. La solidaritat de la direcció del Saló del Cinema i les Sèries, ens va obrir les portes d’un esdeveniment que, en aquesta edició, va arribar als 26.500 assistents (molts dels quals vau passar per l’stand).

L’objectiu de la campanya era doble. Per una banda, oferir un record del pas pel Saló en forma de fotografia, a canvi d’una donació voluntaria i, per l’altra, seguir difonent el cas de l’Octavi. El resultat no podia ser millor: cada dia sou més els que ens seguiu per Facebook o Twitter, ajudant-nos a arribar a més gent (i que no pari!) i assolir la quantitat de 429’20€ per la causa de El Pirata Octavi.

Voldriem donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que, desinteressadament, van fer un pas per ajudar-nos a difondre el cas de l’Octavi i a tota la gent que, d’una manera o altra, s’ha volcat per tal de que la presència de El Pirata Octavi al Saló del Cinema i les Sèries, fos immillorable. És impossible anomenar-vos a tots, però volem donar les gràcies d’una manera especial a: Esteve Llanes i David Medina (Imatges Solidàries), Àlex Murrull i Darío Jaén (Directors del Saló del Cinema i les Sèries i tot l’equip del Saló), Mo Caro (il·lustrador), Toni Martínez (actor), David Sas (còmic i monologuista), Rebeca Saray (Visual Artist), Stargate Legend, Star Wars Catalunya, Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i a tota aquella gent anònima que va parar a l’stand i, gràcies al seu granet de sorra, va fent que aquest vaixell pirata sigui que cada dia més i més gran.

A tots, de cor, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

Per tots vosaltres, el recull de fotografies com a homenatge:

« 1 de 2 »

Deixa el teu comentari

Idioma
Entrevista de Jordi Basté (RAC1)
On trobar el llibre?
On ha arribat El Pirata Octavi?
Agraïment dels pares
Donatius
Segueix-nos a Twitter!