Benvinguts a la pàgina de 'El Pirata Octavi'!
rolex replica paypal replica tag heuer omega ceasuri replica

El Pirata Octavi al Saló del Cinema i les series

Aquest proper cap de setmana, els dies 27, 28 i 29 de Gener, a la Farga de l’Hospitalet, es celebrarà el Saló del Cinema i les Series. Un Saló que, l’any passat, va comptar amb més de 70 expositors distribuïts en 8000 m2 i més de 22.000 assistents, on es va poder gaudir de tot allò que queda fora dels ulls dels espectadors. Tot el hi ha darrera les càmeres en el procés de creació de les pel·lícules i sèries que, més tard, arriba a les nostres pantalles.

El Saló del Cinema i les Sèries, amb paraules del seu director Àlex Murrull, va destinat “a un públic que no és massa cinèfil y que no és habitual d’aquest tipus d’esdeveniments, però que volem que conegui de primera mà què hi ha darrera de les càmeres”. Gràcies a l’èxit de l’any passat, aquest any comptarà amb 114 expositors, 35 xerrades, 25 exposicions y activitats permanents.

Un d’aquests expositors és Imatges Solidaries. L’Associació Imatges Solidàries és una entitat sense ànim de lucre que recapta fons per ajudar a persones o realitzar projectes utilitzant l’art de la fotografia i el cinema. I és gràcies a la seva solidaritat que El Pirata Octavi desembarcarà, aquest cap de setmana, a La Farga de l’Hospitalet.

Durant aquests dies, podreu passar a veure’ns a l’Espai Fotogràfic del Saló, conèixer la història de El Pirata Octavi, endur-vos una fotografia a casa, comprar el llibre solidari o adquirir un dibuix original i exclusiu fet per l’il·lustrador del conte, Joan Ramón Buisan.

Us hi esperem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Idioma
Entrevista de Jordi Basté (RAC1)
On trobar el llibre?
On ha arribat El Pirata Octavi?
Agraïment dels pares
Donatius