Benvinguts a la pàgina de 'El Pirata Octavi'!
rolex replica paypal replica tag heuer omega ceasuri replica

Agraïment dels pares de l’Octavi

Volem donar-vos les gràcies, de tot cor, a tots i a totes. És evident que l’agraïment és genèric, perquè seria impossible anomenar a totes i cadascuna de les persones que heu posat el vostre granet de sorra. Algunes desconegudes per nosaltres, de les que no en sabem gaire; d’altres res, perquè resten anònimes. Però persones que han dedicat temps i energies a una causa que nosaltres vivim a diari i que, només per això, ens mereixen tot el nostre respecte i admiració. Sou àngels que ens hem trobat pel camí.

Encara ens sorprenem i molt, al veure que de forma totalment altruista, persones que només ens van sentir la veu i el que explicàvem un matí a la radio, hàgiu estat capaces de deixar estones de la vostra vida per nosaltres. Moltes gràcies!

D’aquesta experiència, d’aquesta increïble aventura (pirata) segur que la nostra família s’emportarà grapats de moments inoblidables, n’estem convençuts. El nostre únic objectiu és que l’Octavi pugui tenir les pròtesis que necessita i que pugui fer la vida d’un nen de la seva edat, fent les coses que fan els nens de la seva edat.

MOLTES, MOLTES, MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

Anna i Marc

3 comments

 1. Jaume dice:

  Compta amb els Diables de La Collada Sis-Camins per distribuir el llibre a la Fira de Santa Llucia els dies 3i 4 a la nostre paradeta

 2. Papa pirata dice:

  Molt bona feina pels diables ,del cert que com els pirates tambe n’hi ha diables bons.

 3. Papa Pirata dice:

  Que lo sepais, pels que encara no estan al corrent , esgotada primera edicio pirata Octavi ,apunt de sortir la segona😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
  Sou collonuts.

Deixa el teu comentari

Idioma
Entrevista de Jordi Basté (RAC1)
On trobar el llibre?
On ha arribat El Pirata Octavi?
Agraïment dels pares
Donatius
Segueix-nos a Twitter!